Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy

- 2017. március 8-án 12 órától zárásig a szálloda gőzfürdője karbantartási munkálatok miatt szünetel. Megértésüket köszönjük!
- szállodánk szolgáltatásait kizárólag félpanzió plusz étkezéssel vehetik vendégeink igénybe.
- a félpanzió plusz szolgáltatás tartalma: svédasztalos reggeli, könnyű ebéd (mely szállodánk ajándéka) büfévacsora VAGY svédasztalos reggeli, könnyű ebéd  (mely szállodánk ajándéka) menüs vacsora (választási lehetőség 3 fajta menüből) VAGY bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd (mely szállodánk ajándéka), menüs vacsora (választási lehetőség 3 fajta menüből).

- a félpanzió plusz szolgáltatást érkezéskori ebédtől elutazás napi reggeliig, vagy érkezés napi vacsorától elutatazás napi hideg ebédcsomagig biztosítjuk.
- a könnyű ebéd tartalma: leves és főétel
- a könnyű ebéd minden vendégünk részére egységes és minden nap 13.00-15.00 óra között elfogyasztható
valamennyi akciós csomagajánlatunk igénybevételekor egyéb kedvezmény nem igényelhető.
- a kiemelt és ünnepi időszakokban felár fizetendő.

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy szállodánkban lehetőség van ajándékutalvány igénylésére és vásárlására. Lepje meg szeretteit egy wellnesshétvégével vagy akár egy hosszabb idejű pihenéssel névnapra, születésnapra vagy egyéb különleges alkalomra illetve ünnepre!

A szálloda valamennyi szolgáltatással kapcsolatosan fenntartja magának a jogot, hogy a foglaltság függvényében azokat korlátozza.

Bővebb információról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Tájékoztatjuk Kedves Utazási Irodai vagy szállásközvetítő partnereinket, hogy az akciós ajánlataink jutalékot, közvetítői díjat nem tartalmaznak.

A szálloda teljes területén a dohányzás tilos. Dohányzás kizárólag a földszinten, az erre a célra kialakított szivarszobában lehetséges.
A dohányzási tilalom megszegéséért, valamint az ezáltal okozott kárért minimum 15.000.- Ft költséget számítunk fel!

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo   

Rendszerhiba esetén kérjük keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
e-mail:
sales@baratsag.hu
Tel: 06-52/558-571
Esetleges rendszerhibáért, illetve a szobafoglalási űrlapok helytelen vagy hiányos kitöltéséért szállodánk felelősséget nem vállal!

 

Nyereményjáték!
Nyerje vissza pihenése árát Hajdúszoboszló legBARÁTSÁGosabb szállodájában!
   


3=4 akció!
4 éjszaka szállás félpanzió plusz ellátással
   


Árak csak reggelis ellátással
1 éjszaka szállás svédasztalos reggelivel, teljes fürdő és wellness részleg használattal
   


7 éjszakás kedvezmény
7 éjszaka szállás a választott félpanzió plusz ellátással, fürdő- és wellness részleg használattal
   


Barátságos Majális
3 éjszaka szállás teljes panziós ellátással, strandnyitó majálissal
   


2 éjszakás kikapcsolódás
2 éjszakás pihenés félpanzió plusz ellátással
   


Hajdúszoboszló 10+10 akció
2, 4 és 5 éjszakás ajánlataink extra kedvezménnyel
   


5=6 akció
6 éjszakás pihenés félpanzió plusz ellátással
   


4=5 akció
6 nap 5 éjszaka teljespanziós ellátással
   


Ajándékutalvány
Ajándék - a leggyorsabban!
   


Nagy lazítás
Segítünk elűzni a stresszt! 5 éjszaka, kellemes pihenés, naponta lazító gyógykezelések szakértőkkel, és csak a kisbőröndje, TAJ-kártyája kell hozzá!
   


 
Foglalás
Foglalja pihenését közvetlenül honlapunkon vagy a szálloda értékesítésén és visszanyerheti az árát!

Képtalálat a következőre: „nyeremény”

 Újból INGYEN töltheti pihenését Hajdúszoboszló „legbarátságosabb” szállodájában! KÖZKÍVÁNATRA folytatódik a népszerű nyereményjáték!

  A hajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior egyedülálló lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy akciós pihenését további 10% kedvezménnyel vegye igénybe vagy INGYEN töltse el.

 Ajánlatunk mindazok számára szól, akik szeretnék élvezni egy Minőség Díjas Szálloda nyújtotta pihenés lehetőségeit télen kedvezményesen vagy akár ingyen is!

 Feltételek a kedvezmény, vagy az ingyenesség megnyeréséhez:

A nyereményjátékban való részvétel egyik feltétele, hogy Ön 2017. január 9. és március 31. között vendégünk legyen, szállodai pihenését közvetlenül (közvetítők nélkül) a szálloda honlapján (www.baratsag.hu) vagy a szállodai értékesítésen (sales@baratsag.hu, tel:52/558-592) foglalja le, a szálloda hivatalosan meghirdetett programjai szerint.

A nyereményjátékban való részvétel másik feltétele, hogy ittléte ideje alatt személyesen vegyen részt a zenés-műsoros esttel egybekötött nyereménysorsoláson. A részvételi díj  500.-Ft/fő, amely összeget teljes egészében beszámítjuk kizárólag azon esti fogyasztásába, visszatérítésre nincs lehetőség. A műsorban fellépnek Drágán Lajos és Szabó Eszter előadóművészek.

A részvételi szándékot a sorsolás napján 15 óráig kell bejelenteni vagy az animátor pultnál, vagy a recepción, a részvételi díj befizetésével együtt. Ekkor kell átvenni a részvételre/fogyasztásra jogosító jegyet is. Amennyiben egy szobában többen laknak és mindenki részt kíván venni a nyereménysorsoláson, mindenkinek személyesen kell megjelenni és teljesíteni a feltételeket.

Minden nyertes csak a reá eső részvételi díj kedvezményére, vagy visszatérítésére jogosult. Az a vendég, aki nem vett részt a heti nyereményjáték esten, vagy nem, illetve nem időben regisztrált, kizárja magát mind a heti, mind a havi sorsolásból. Egy személy egyszer regisztrálhat, akkor is, ha itt tartózkodása alatt több nyereménysorsolás történik. Azt, hogy melyiken kíván regisztrálni, maga dönti el. A havi sorsoláson a szerint vesz részt, hogy melyik hónapban vett részt a heti sorsoláson. A nyereménysorsolások minimum 10 fő jelentkezése esetén kerülnek megrendezésre!

Nyeremények:

Heti nyeremény: a nyereménysorsoláson a megjelent résztvevők 50%-a 10% kedvezményt kap pihenése részvételi díjából kupon formájában, melyet következő tartózkodása során, de legkésőbb 2017. június 30-ig vagy 2017. november 1-től december 20-ig használhat fel, az ünnepi időszakok kivételével. A nyereménykupon névre szóló, de átruházható. Az átruházás tényét legkésőbb a foglaláskor jelezni kell a szálloda felé. A nyertesek a kupont elutazáskor, a recepción vehetik át.

Havi nyeremény: az adott hónapban a hónap során nyereménysorsoláson résztvevők közül egy fő sorsolás útján visszanyeri pihenése részvételi díjának 100%-át. (Itt már nem feltétel a személyes részvétel kivétel, ha egybe esik egyszeri regisztrációjával, vagyis más időpontban még nem regisztrált és vett részt sorsoláson.)

-         Abban az esetben, ha a havi főnyeremény nyertese az előző sorsolások egyikén már 10% kedvezményt nyert, úgy a pihenése teljes értékének további 90%-át nyeri vissza (hiszen 10%-os kedvezményben már részesült).

Jelen esetben részvételi díjnak minősül a szállás-étkezés, foglaláskor megrendelt, nem TB támogatott gyógy- és wellness kezelések és parkolás díja. NEM tartozik a részvételi díj körébe a TB támogatott kezelések, az előzetesen meg nem rendelt gyógy- és wellness kezelések, az IFA, italfogyasztás, egyéb extra fogyasztások, kártérítés, egyebek ára-díja.

A nyeremény semmilyen esetben sem lehet több az alap esetben fizetendő összegnél.

A kupon elvesztéséből, a kiírt időpontban elmulasztott igénybevételből, vagy más egyéb, nem a szállodának felróható körülmény miatt történt meghiúsulásból eredő pótlás, kártalanítás kizárt! A kuponok sorszámozottak, szigorú számadásúak, ezért pótlásuk nem lehetséges.

Nyereménysorsolások:

Heti nyereménysorsolás:

2017. január 9 – március 31. között hetente, hétfői és csütörtöki napokon 19.30-tól a Forrás teremben.

 Havi nyereménysorsolás:

2017. január 9 – március 31. között havonta egy alkalommal, az adott hónap utolsó nyereménysorsolásán (dupla sorsolás).

Kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz. A fenti feltételek nem teljesülése, különösen az időben történő regisztrálás és személyes részvétel elmaradása esetén mindennemű kártérítés, felszólamlás lehetősége teljességgel kizárt. A sorsolásokon nem nyertesek részére bár mely visszatérítés, kompenzáció lehetősége kizárt.

Foglalja le most közvetlen elérhetőségeinken akciós pihenését és nyerjen duplán: akciós áron pihenést-egészséget, további kedvezményt, vagy a teljes részvételi díjat!  A legjobb ajánlatokat mindig saját honlapunkon találja!

/szállodánk a sorsolás helyének, idejének megváltoztatási jogát fenntartja, melyről a szállodai információs táblákon, illetve az animátornál ad tájékoztatást./ Ez különösen akkor lehetséges, ha az adott napon regisztrált vendégek száma nem éri el a 10 főt.

 

 

  Képtalálat a következőre: „nyeremény”

 

 

 
Foglalás
3+1 éjszakás akciós üdülés


3=4 AKCIÓ

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

2017.01.04-04.14.

 

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
   

01.04-04.14.

A Hajdúszoboszló 10+10 akció * keretében

 

01.04-04.14.

A Hajdúszoboszló 10+10 akció * keretében

 

01.04-04.14.

A Hajdúszoboszló 10+10 akció * keretében

Kétágyas szobában/fő   39.500.-  35.550.-   43.100.-  38.790.-   52.300.-  47.250.-
Egyágyas felár
  6.000.-/4éj  5.400.-/4éj
  6.000.-/4éj  5.400.-/4éj  
  6.000.-/4 éj  5.400.-/4éj
Pótágyon    33.500.- 30.150.-
  36.700.- 33.030.-
 
 42.900.- 42.525.-

* Az akció a 2017.02.01-04.13. közötti új foglalásokra érvényes! További 10% kedvezmény kupon formájában a 2017.07.01-20. és a 2017.09.01-12.20. közötti új foglalásokra váltható be. Az akció egyéb kedvezményekkel nem összevonható! Az akció keretében a vendégek az egyéb városi szolgáltatók által biztosított kedvezményeket tartalmazó kuponlapot kapnak érkezéskor.

 

3=4 AKCIÓ

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

2017.04.17-06.30.

 

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
   

04.17-06.30.


 

04.17-06.30.


 

04.17-06.30.


Kétágyas szobában/fő   39.500.-     43.100.-     52.300.-  
Egyágyas felár
  6.000.-/4éj
  6.000.-/4éj    
  6.000.-/4 éj  
Pótágyon    33.500.-
  36.700.-
 
 42.900.-  

*

 Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
    01.04-06.30.

 A Hajdúszoboszló 10+10 akció * keretében

   01.04-06.30.

 A Hajdúszoboszló 10+10 akció * keretében

  01.04-06.30.

 A Hajdúszoboszló 10+10 akció * keretében

5-9,99 éves
  16.000.-  14.400.-   19.800.-  17.820.-    25.400.- 22.860.-
10-13,99 éves    23.400.-  21.060.-   27.000.-  24.300.-   32.000.-  28.800.-

 

Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
    01.04-06.30.

A Hajdúszoboszló 10+10 akció * keretében

  01.04-06.30.

A Hajdúszoboszló 10+10 akció * keretében

  01.04-06.30.

A Hajdúszoboszló 10+10 akció * keretében

5-9,99 éves
  19.600.- 17.640.-   23.000.- 20.700.-   29.000.-  26.100.-
10-13,99 éves   30.200.-  27.180.-   34.000.-  30.600.-    39.900.-  35.910.-

 

 

3=4 AKCIÓ

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

2017.07.01-08.31.

 

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
   

07.01-07.15.!!!


 

07.01-08.31.


 

07.01-08.31.


Kétágyas szobában/fő   44.500.-     48.100.-     56.000.-  
Egyágyas felár
  10.000.-/4éj
  10.000.-/4éj    
  10.000.-/4 éj  
Pótágyon    37.900.-
  41.400.-
 
 45.900.-  

*

 Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora
    07.01-07.15.!!!    07.01-08.31.   07.01-08.31.
5-9,99 éves
  16.800.-   20.400.-  26.400.-
10-13,99 éves    24.400.-   28.000.-  33.200.-

 

Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora
    07.01-07.15.!!!    07.01-08.31.   07.01-08.31.
5-9,99 éves
  20.400.-   24.000.-  30.000.-
10-13,99 éves    31.200.-   34.800.-  39.960.-

 

Az ajánlat tartalma: 4 éjszaka szállás a választott "félpanzió plusz" ellátással, gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő, saját strand és úszómedence (szezonálisan),  gyermekmedence használat, fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.

* Az akció a 2017.02.01-04.13. közötti új foglalásokra érvényes! További 10% kedvezmény kupon formájában a 2017.07.01-20. és a 2017.09.01-12.20. közötti új foglalásokra váltható be. Az akció egyéb kedvezményekkel nem összevonható! Az akció keretében a vendégek az egyéb városi szolgáltatók által biztosított kedvezményeket tartalmazó kuponlapot kapnak érkezéskor.

A program 1 éjszakával hosszabbítható! Fürdőköpeny felár: 1.500.-Ft / fő / 4 éj

Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, mely 18 éves kortól a helyszínen fizetendő 500.- Ft / fő / éj egységáron! Parkolási díj: 600.- Ft / éj

Az akció egyéb kedvezménnyel nem összevonható!

Az ünnepi és kiemelt időszakokban felár fizetendő!

Szállodánk SZÉP kártya és Erzsébet étkezési utalvány elfogadóhely!

Az árak nem minősülnek ajánlatnak kérjük, tájékozódjon hivatalos elérhetőségeinken.

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
Szállás + reggeli + fürdőhasználat

Árak svédasztalos reggelis ellátással csak 1 éjszaka foglalása esetén

Kétágyas szobában / fő / éj

15.100.-Ft

Kétágyas szobában egyedül / fő / éj

20.800.-Ft

Ünnepi és kiemelt időszakokban:  
Kétágyas szobában / fő / éj
17.100.-Ft
Kétágyas szobában egyedül / fő / éj
22.800.-Ft

Árak svédasztalos reggelis ellátással, min. 2 éjszaka foglalása esetén

Kétágyas szobában / fő / éj

10.500.-Ft

Kétágyas szobában egyedül / fő / éj

13.500.-Ft

Ünnepi és kiemelt időszakokban:  
Kétágyas szobában / fő / éj
12.500.-Ft
Kétágyas szobában egyedül / fő / éj
15.500.-Ft

Az árak tartalma:

- szállás svédasztalos reggelivel, gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna-, infraszauna-, gőzfürdő és fürdőköpeny használattal, térítésmentes animációs programokkal.

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, mely 18 éves kortól a helyszínen fizetendő 500.- Ft / fő / éj egységáron!

Parkolási díj: 600.- Ft / éj

 
Foglalás
Kihagyhatatlan 7 éjszakás ajánlat a legkedvezőbb áron!

7 ÉJSZAKÁS AKCIÓ

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

2017.01.04-04.14.

 

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora  

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora

   

gyógykezelések igénybevétele mellett

gyógykezelések igénybevétele nélkül

gyógykezelések igénybevétele mellett

 gyógykezelések igénybevétele nélkül

  gyógykezelések igénybevétele mellett

gyógykezelések igénybevétele nélkül

Kétágyas szobában/fő   58.100.- 60.300.- 62.600.- 64.800.-  75.100.- 77.300.-
Egyágyas felár
  nincs   
Pótágyon    46.500.- 48.250.-  52.900.-  55.100.- 64.800.- 71.200.-

 

7 ÉJSZAKÁS AKCIÓ

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

2017.04.17-06.30.

 

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora  

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora

   

gyógykezelések igénybevétele mellett

gyógykezelések igénybevétele nélkül

gyógykezelések igénybevétele mellett

 gyógykezelések igénybevétele nélkül

  gyógykezelések igénybevétele mellett

gyógykezelések igénybevétele nélkül

Kétágyas szobában/fő   59.800.- 62.100.- 66.100.- 68.400.-  78.600.- 80.900.-
Egyágyas felár
  nincs   
Pótágyon    48.200.- 50.000.-  56.400.-  58.700.- 68.300.- 74.800.-

 Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
   

2017.01.04-06.30.

   

  2017.01.04-06.30.

   

  2017.01.04-06.30.

5-9,99 éves
   28.000.-     34.650.-     44.450.-
10-13,99éves    40.950.-     47.250.-     56.000.-

 

Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfé vacsora
     

2017.01.04-06.30.

   

  2017.01.04-06.30.

   

  2017.01.04-06.30.

5-9,99 éves
    34.300.-     40.250.-     50.750.-
10-13,99 éves     52.850.-     59.500.-     68.250.-

 

 

7 ÉJSZAKÁS AKCIÓ

A megadott árak kizárólag közvetlenül a szállodánál történő szobafoglalás esetén érvényesek.

Telefon: 52/558-592, 52/558-570

E-mail: sales@baratsag.hu, recepcio@baratsag.hu

2017.07.01-08.31.

 

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

07.01-07.15.!!! 

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

07.01-08.31.

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora

07.01-08.31.

   

gyógykezelések igénybevétele mellett

gyógykezelések igénybevétele nélkül

gyógykezelések igénybevétele mellett

 gyógykezelések igénybevétele nélkül

  gyógykezelések igénybevétele mellett

gyógykezelések igénybevétele nélkül

Kétágyas szobában/fő   69.600.- 71.700.- 76.000.- 78.200.-  88.800.- 90.100.-
Egyágyas felár
  18.000.-/7 éj  
Pótágyon    54.650.- 56.500.-  66.550.-  68.700.- 74.650.- 76.950.-

 Barátságos család barát árak

 Gyermekárak (a szülőkkel egy szobában, pótágyon min. 2 felnőtt esetén)

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora
   

07.01-07.15.!!!

   

  07.01-08.31.

   

  07.01-08.31.

5-9,99 éves
   29.400.-     35.700.-     46.200.-
10-13,99éves    42.700.-     49.000.-     58.100.-

 

Barátságos család barát árak

 Gyermekárak főágyon történő elhelyezés esetén

A gyermek életkora Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfé vacsora
     

07.01-07.15.!!!

   

 07.01-08.31.

07.01-08.31.

5-9,99 éves
    35.700.-     42.000.- 52.500.-
10-13,99 éves     54.600.-     60.900.- 69.930.-

Az árak tartalma: 7 éjszaka szállás a választott félanzió plusz ellátással, a fedett és szabadtéri gyógyvizes medencék az úszómedence (szezonálisan) és a gyermekmedence korlátlan használata, Kneip medencék (váltó-), pezsgőfürdő-, szauna, infraszauna, gőzfürdő, fürdőköpeny és fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.

A program a hét bármely napjától igénybe vehető.

Az ár az idegenforgalmi adót (500.-Ft/fő/éj 18 év felett) és a parkolást (600.-Ft/autó/éj) nem tartalmazzák.

A félpanzió plusz szolgáltatást érkezéskori ebédtől elutazás napi reggeliig, vagy érkezés napi vacsorától elutazás napi hideg ebédcsomagig biztosítjuk! A könnyű ebéd minden vendégünk részére szállodánk ajándéka, egységes és naponta 13.00-15.00 óra között vehető igénybe!

A gyógykezelések az érvényes TB rendelet alapján vehetők igénybe, melyet a szálloda reumatológus szakorvosa helyben felír vendégeink részére, melyhez csak a TB kártya szükséges!

http://www.facebook.com/HotelBaratsagHajduszoboszlo

 
Foglalás
Barátságos Majális

MAJÁLIS A BARÁTSÁG GYÓGY-ÉS WELLNESS SZÁLLODÁBAN

2017.04.28-05.01. / 3 éjszaka

3 éj

Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora

Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, büfévacsora

Kétágyas szobában / fő

31.600.-

34.300.-

39.900.-

Egyágyas felár

nincs

Pótágyon

24.000.-

27.000.-

31.950.-

A csomag tartalma: 3 éjszaka szállás kétágyas szobában a választott ellátással, szauna- és fürdőhasználattal. Retró majális a szálloda strandján: májusfa állítás, virsli, sör, bambi retró árakon, vetélkedők, zenék, játékok. 

2017.04.29. 18:00 óra

A hajdúszoboszlói nyári strandszezon nyitó bulija: a Hungarosparty strandnyitó rendezvény.

Az év szezonnyitó bulija, hagyományos rendezvénye a hajdúszoboszlói fürdőnek. Az esti program divatbemutatóval kezdődik, majd Keresztes Ildikó és vendégelőadói: Balázs Fecó és Takács Nikolas élő koncertjén szórakozhatnak a vendégek. A programot látványos tűzijáték zárja!

Program

  • Divatbemutató
  • Keresztes Ildikó és vendégelőadói: Balász Fecó és Takács Nikolas élő koncertje

A műsort tűzijáték zárja!

Információk

  • A rendezvény helyszíne: Strand Mediterrán tengerpart, hajószínpad
  • Az esti rendezvényre a belépés: Aqua-Palace II.számú strand bejáraton történik
  • A rendezvénykezdete: 18.00

 További információ és szobafoglalás:

Barátság Gyógy-és Wellness Szálloda***superior

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 19.

Tel.: 52/558-570, 52/558-592 Fax: 52/558-575

E-mail: sales@baratsag.hu

www.baratsag.hu

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior
        4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 19.

E-mail: sales@baratsag.hu, Tel.: 36-52/558-571, 36-52/558-592

AJÁNDÉKUTALVÁNY (MINTA)
Az utalvány értéke:
5.000.-Ft

Az utalvány 2017-ben bármely szabadon választott időpontban felhasználható.

 

 

 Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior
        4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 19.

E-mail: sales@baratsag.hu, Tel.: 36-52/558-571, 36-52/558-592

AJÁNDÉKUTALVÁNY (MINTA)

Az utalvány értéke:
10.000.-Ft

Az utalvány 2017-ben bármely szabadon választott időpontban felhasználható.

 

 
Foglalás
Nagy lazítás Mini gyógycsomaggal

 Nagy lazítás csomag

Nagy lazítás, rövid idő alatt, mini gyógycsomaggal a legkedvezőbb áron

Nyugodjon meg! Ne idegeskedjen! Lazítson!
Könnyű ezt mondani, de mi az, ami segít ebben? És miért is fontos a lazítás?


Pihentető nyugodt környezet a Barátság Gyógy-, és Wellness Szállodában***superior, a hajdúszoboszlói gyógyvíz ereje, továbbá Mini gyógycsomagjaink tartalmazzák azon elemeket, amelyek igazán kellemesek és mégis a legnagyobb segítséget nyújtják: életünk alapelemét, az egészséget segítenek megőrizni és a felborult egyensúlyt visszabillenteni.
Amint oldódik a feszültség az izmaiban, úgy lesz Ön is újra energikus és jókedvű! Mi lehet megoldás stressz miatt jelentkező fájdalmakra és lehangoltságra? Mutatjuk!

Csomagajánlatunk tartalma:

ü  5 éjszaka szállás modern kétágyas szobában (erkéllyel, hajszárítóval, minibárral, wi-fi elérhetőséggel is felszerelt)
ü  A választott félpanzió plusz (reggeli, könnyű ebéd, vacsora) ellátás
ü  Teljes fürdő és wellness részleg használata: kinti és benti gyógyvizes medencék,váltó-, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő használat
ü  1 alkalommal orvosi vizsgálat (reumatológus szakorvosunk hétköznapokon áll rendelkezésre, ezért kérjük az érkezést vasárnaptól csütörtökig időzíteni)
ü  4 alkalommal orvosi masszázs, (rendkívül jól képzett gyógymasszőreink több éves tapasztalattal és jókedvvel megáldottak – és mint tudjuk a mosoly ereje is gyógyít)
ü  4 alkalommal BEMER kezelés (a kezelések során emelkedik a sejtek energiaszintje, megnő az oxigénellátottság, ellazul az izomzat) vagy 4 alkalommal elektromos kezelés
ü  Fürdőköpeny (kezeléseinket a szállodán belül kapják meg Vendégeink, így a szobájuk és a wellness, kezelőhelyiségek között kényelmesen, akár fürdőköpenyben is közlekedhetnek)
ü  Térítésmentes animációs programok (pl. naponta aquafitness)
ü  Hetente 4 alkalommal élőzenés est a szállodában
ü  Ingyen wi-fi és internet elérés
ü  + ajándék relax bonus: ha most foglal, naponta egy csésze finom, nyugtató hatású citromfű teával lepjük meg

A csomag ára Mini 1. gyógycsomaggal:  51.900.-Ft-tól/fő/5 éj
A csomag ára Mini 2. gyógycsomaggal:  53.100.-Ft-tól/fő/5 éj

Mini 1. gyógycsomag: 1 alkalommal orvosi vizsgálat, 4 alkalommal orvosi masszázs, 4 alkalommal elektromos kezelés
Mini 2. gyógycsomag: 1 alkalommal orvosi vizsgálat, 4 alkalommal orvosi masszázs, 4 BEMER kezelés
 Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 500.-Ft/fő/éj

Nincs is másra szüksége hozzá, csak néhány szabadnapra, a TAJ-kártyájára és kedvenc kisbőröndjére.
Minden mást bízzon ránk! Elérhetőségeink bármelyikén lefoglalhatja az Ön saját 5 éjszakás lazító csomagját. 2017. április 17. és június 30. között (április 28. és május 31. között minimális 3 éjszaka foglalható).

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior
E-mail cím:
sales@baratsag.hu  Weboldal:www.baratsag.hu
Tel: +36 52 558 592 és +36 52 558 570

Lélegzetvételnyi szünet, gyors változás: amire Önnek is szüksége van!
Gyógyhatását Vendégeink igazolják!
J

Nagy lazítás Ajánlatunk

  Bővített kontinentális reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora
Svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüs vacsora
 

Mini 1. gyógycsomaggal

Mini 2. gyógycsomaggal

Mini 1.
gyógycsomaggal

Mini 2. gyógycsomaggal

Kétágyas szobában/fő 51.900.-
53.100.- 56.400.- 57.600.-
Egyágyas felár
      NINCS
Büfévacsora felár 12.000.-Ft/5 éj